Nye bøger til bogreolen

2-

3-

1-

5-

6-

(Indlægget er sponsoreret)

Jeg elsker at læse bøger. Jeg elsker også processen med at kigge efter nye bøger – hele tiden. Det er en lidt dyr hobby, da jeg tit “kommer til” at trykke køb 😉 Dog så bliver jeg så glad, når jeg end får dem hjem til døren. Bogpakker er altså bare så hyggelige at modtage ❤

De fleste af bøgerne her har jeg selv købt, nogle få er dog modtaget som anmeldereksemplarer (Lake House, Det slipper dig aldrig og levende begravet)

Bøgerne på billederne er: Jeg lader dig gå” af Clare Mackintosh, ”Syv dage til døden” af Carina Bergfeldt, ”Levende begravet” af Nooshin Kazemian, ”Stadig savnet” af Chevy Stevens, ”Det slipper dig aldrig” af Hans Møller Kristensen og ”Lake house” af Kate Morton.

Nu har jeg da lidt at læse i den næste kommende tid 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.