Fødselsdagshygge på Jensens Bøfhus i Roskilde

1-

2-

3-

4-

5--

6-

7-

8-

For en måneds tid siden fejrede jeg en venindes fødselsdag på Jensens Bøfhus i Roskilde. Hun bor tæt på den by, så derfor valgte vi lige den restaurant. Vi spiste mad, og så gik vi bagefter ud og shoppede lidt i deres gågade. Det var super hyggeligt. Jeg har desværre glemt alt om at vise jer billederne før nu, så nu får i dem alligevel. Hellere for sent end aldrig 🙂 Jeg spiste, som i kan se, en stor og rigtig lækker burger, og til dessert spiste jeg soft ice. Jeg har såå meget en svaghed for soft ice! Elsker det ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.