At redigere billeder

22

Jeg har ikke så meget at sige i dette indlæg – andet end at jeg godt kan lide at redigere lidt i mine billeder. Også selvom mit indlæg før nok havde set helt mærkeligt ud, hvis alle mine billeder var i sort/hvid, hehe.. Men jeg kan godt lide at prøve mig lidt frem og tilbage med billedredigering, engang i mellem kan man blive positivt overrasket. Jeg er ikke nogen haj til det, jeg bruger mest den billige hjemmeside Picmonkey.

Redigerer du billeder? Hvis ja, hvilket program bruger du? Jeg vil altid gerne lære lidt tips og tricks 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.