Boginspiration og Readathon denne weekend <3

2-

3-

4-

5-

I denne weekend er der Readathon – det starter imorgen lørdag i Danmark kl. 14 og varer 24 frem – dvs. det slutter igen søndag kl. 14. Meningen er bare at have en hyggelig læseweekend. Orker man at læse alle 24 timer i træk, så er man velkommen. Der er mange i hele verden som deltager i Readathon. Man behøver dog langt fra at læse i 24 timer. Man læser bare det, som man har lyst til. Det skal være en hyggelig læseweekend, uden stress og jag.

Hvis du vil tilmelde dig Readathon denne weekend, så kan du gøre det lige her. Mange opdaterer også i løbet af hele weekenden på f.eks. Instagram, så holder du en lille pause, så kan du roligt tjekke ud hvordan det går de andre deltagene.

Jeg deltager også i Readathon denne weekend. Jeg har bare også en aftale imorgen, så det bliver hvert fald ikke hele 24 timer at jeg deltager i. Men lidt har jo også sin ret. Jeg har fundet lidt bøger frem, som jeg vil kigge på imorgen, hvilken én jeg har lyst til at starte med. Jeg har her idag lige færdiggjort “Mig uden dig” (vist ovenover), som jeg af hele mit hjerte godt kan anbefale. Det er en rørende kærlighedsbog, som man skal huske at have småkager og kleenex til.

Vil du læse mere om Readathon, så kan du læse mere lige her.

Jeg har slet slet ikke læst alle bøgerne, som er vist ovenover. Men engang i mellem er det nu skønt med lidt inspiration til “nye” bøger. Specielt til bogelskere som dig og mig 😉 Alle bøgerne kan købes her, her & her.

God læselyst til alle i denne weekend ❤

readathon1_lg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.