Jeg vil på ferie!!

1-

DSC03117

(Indlægget er sponsoreret)

Jeg elsker at rejse. Hvis jeg havde råd, så havde jeg bestemt rejst hvert fald 1 gang pr. år. (2 hvis jeg er heldig) Lige for tiden efter min sygdom, så har jeg ikke så mange penge. Jeg fik ingen penge i et par år, da kommunen ikke godkendte min sygdom. Og hospitalerne vidste ikke dengang (og stadig ikke ved det) hvad jeg egentlig fejler. Så jeg har levet for min egen børneopsparing i et par år, og med lejlighed og stadig lysten til at leve, så er det godt nok hårdt økonomisk.

Jeg trodsede dog alle problemerne, og tog stadig på ferie sidste sommer. Billederne ovenover er fra min rejse sidste år i Marmaris. Jeg elsker den by ❤ Jeg har været der omkring 8 gange nu, og har rejst med mange forskellige rejseselskaber. Sidste år rejste jeg med Spies, og det var jeg meget tilfreds med. Jeg har ikke endnu lagt feriebillederne fra sidste år herind på bloggen, men de kommer i løbet af sommeren. Jeg glæder mig til at alt ser lidt lysere ud økonomisk, så vil jeg både tilbage til Oslo, Paris & Marmaris. Måske endda også opleve Barcelona. Jeg har ærlig talt en lang liste med steder jeg gerne vil opleve. Jeg vil også altid gerne have inspiration til nye rejsesteder.

Skal du på ferie i år? Og hvor til? ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.