Konkurrence: Vind ny spændingsroman “Jeg er pilgrim” af Terry Hayes (2 vindere)

2-

3-

(Sponsoreret af forlaget)

Jeg har været så heldig at få lov til at forkæle jer læsere lidt – nemlig med den helt nye spændingsroman Jeg er pilgrim, som er skrevet af Terry Hayes. Jeg har tidligere skrevet lidt om bogen her (hvor du også kan hente de første 14 kapitler gratis)

Jeg er pilgrim er en international bestseller og udkommer nu på dansk – idag d. 7. april.
Den har bl.a. ligget nr. 1 på The New York Times’ bestsellerliste og vundet en National Book Award som årets thriller og krimi.
Det er den prisbelønnede manuskriptforfatter Terry Hayes, som blandt andet har arbejdet med Mad Max filmene, der er forfatter til bogen. Og allerede nu har filmselskabet MGM købt rettighederne til at filmatisere den.

Kort fortalt er Jeg er pilgrim en hæsblæsende roman, der starter som en krimi og vokser til en international, nervepirrende thriller om et terrorangreb, der vil ramme hele verden og må stoppes for enhver pris. Historien er grum, gribende og næsten umulig at lægge fra sig. Du kan læse mere om bogen i mit tidligere indlæg om bogen, som jeg har linket til længere oppe.

———————————————————————————————————————

Forlaget har givet mig lov til at finde hele to vindere af denne bog, så i ikke går ned på læsning heller 😉

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en valgfri kommentar til dette indlæg, og så er du med.

Jeg vil finde to vindere fredag d. 15 april.

Det er ikke noget krav, men du er selvfølgelig velkommen til at følge mig på facebook her, så undgår du ikke at se når der kommer flere konkurrencer ud i fremtiden ❤

Held & lykke.

Reklamer

25 thoughts on “Konkurrence: Vind ny spændingsroman “Jeg er pilgrim” af Terry Hayes (2 vindere)

  1. Nyt spændende læsestof ville ikke være skønt at have i hænderne når jeg sidder ude på min vindstille altan i forårssolen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.