Ny blomstret trøje – perfekt til foråret!

REKLAME

22-

33-

44

(Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller)

Jeg har været så heldig at få en ny fin trøje. Den er en gave fra Hunkemöller. Trøjen er fin og blomstret, hvilket jeg elsker. Faktisk er trøjen en overdel til et nattøjssæt, som man kan købe i Hunkemöller, men jeg synes nu sagtens at den bare kan bruges til hverdag også.

Jeg har allerede brugt den flittigt – til påskefrokost og hygge med veninderne. Faktisk er det den samme trøje, at jeg også havde på til tapas-hygge i mit indlæg der er lige før denne 😉 Trøjen kan også se fin ud til f.eks. en sort nederdel og ballerinasko.

Jeg kommer hvert fald til at bruge trøjen en del. Til info så kan trøjen købes hos Hunkemöller lige her. Hvis du vil bruge den som overdel til nattøjssættet, så kan bukserne til sættet købes lige her.

God aften ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.