“Det slipper dig aldrig” af Hans Møller Kristensen

2-

3-

“Det slipper dig aldrig” af Hans Møller Kristensen. Krimien er udgivet af forlaget Mellemgaard i 2016.

Bagsidetekst:

Jørgensen er nyudnævnt kriminalassistent. Hans første opgave bliver at opspore en undvegen fange, der er dømt for barnemord. Det lykkes Jørgensen at finde den undvegne fange, men han kommer i tvivl. Er han virkelig barnemorder, eller er en uskyldig blevet dømt?

Politiet vil ikke afsætte flere ressourcer til sagen, og desuden er sagen afgjort, idet fangen har tilstået. Der er hele tiden nye opgaver, der skal løses, som fører Jørgensen til Fanø, Dalarne og USA, hvor han kommer i farlige situationer og får succes. Men han kan ikke glemme sin første sag, der hele tiden lurer i baghovedet, mens årene går. Var det den rigtige morder, der blev dømt? Eller er en barnemorder stadig på fri fod?

Min mening:

Tja.. Hvor skal jeg starte? Jeg havde lidt forventninger til denne bog. Jeg havde læst bagsiden af bogen, og syntes at den lød rigtig spændende. Jeg havde aldrig før læst noget af Hans Møller Kristensen, så jeg havde også lidt en nysgerrighed omkring hvordan han mon skrev.

Jeg elsker faktisk idéen med historien – og at den ene sag ikke vil slippe hans tanker. Dog synes jeg ikke at historien gav mig helt det, som jeg havde forventet.

Bl.a. manglede jeg lidt mere personbeskrivelse omkring personerne – specielt hovedpersonen. Jeg synes at bogen sagtens kunne have været længere. At der blev beskrevet mere omkring personerne, miljøet osv. Selve de krimi-sager som hovedpersonen efterforsker, de bliver også kun beskrevet ret kort. Jeg mangler lidt mere dybde og egentlig spænding i bogen.

Jeg giver bogen 2 ud af 5 stjerner.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.