Påskehygge

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

En af dagene i påskeferien var jeg hjemme hos mine forældre og hygge lidt. Eller først så arbejdede vi lidt. Mit gamle værelse skulle have nyt gulvtæppe på, møbler skulle flyttes ind igen osv. Senere bagte vi chokoladekage og så gyserfilmen Dark skies. Mine far er normalt ikke til gysere, men min mor & jeg fik ham overtalt 😉 Jeg vil super gerne se 2’eren – er der nogle af jer, som ved hvor man kan låne/leje den?

Udover det så har min påskeferie stået på arbejde, påskefrokost og afslapning. Det har været helt fint. Jeg er en af de heldige som har en ekstra fridag imorgen, så der har jeg en masse praktiske ting der skal ordnes.

Havde i en dejlig påske? ❤

2 thoughts on “Påskehygge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.