Mini parfume; perfekt til at have med i håndtasken

REKLAME

1-

2-

3-

(Indlægget af sponsoreret af Hunkemöller)

Jeg er typen, som altid har en håndtaske med mig – og den skal selvfølgelig være rummelig, så der kan være så meget som muligt nede i den. Som du kan se på billederne ovenover, så har jeg altid mange ting i min taske – endda flere ting end på billederne. Der er ting, jeg altid plejer at have med mig – f.eks. nøgler, mobil, tyggegummi/lakridser, læbepomade/læbestift, buskort, kalender, vand, lommetørklæder osv. Det bliver til en del.

Jeg har til tider også parfume med i tasken, hvis jeg er på farten hele dagen. En parfume er ofte bare stor og fylder en del plads i min håndtaske. Jeg har som en gave fra Hunkemöller modtaget en sød lille parfume, som er i en helt perfekt størrelse. Den passer til enhver håndtaske. Parfumen, som jeg har modtaget, hedder Sexy pink. Den synes jeg er rigtig god & frisk. Hunkemöller har også flere andre parfumer i “taske-størrelse” – bl.a. Sylvie Night (Own the night), Sylvie Day (Embrace the day) & Noir.

Alle deres parfumer i “taske-størrelse” kan købes hos Hunkemöller lige her. Og skulle du forelske dig i en af duftene, så kan de også købes i alm. parfumestørrelser.

Håber i har en skøn påskedag ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.