Neglelakker og gratis fragt hos H&M

1-

2-

3-

4-

5-

Har i prøvet H&M’s neglelakker?

Jeg kan godt lide at give tippet videre, hvis jeg finder et produkt som jeg synes er rigtig godt. Egentlig synes jeg at H&M laver en masse godt makeup generelt, men hvert fald deres neglelakker er både gode & fine, synes jeg. Og så er de egentlig også okay billige. 40kr. pr. stk. Så har man råd til at købe lidt af de forskellige farver.

Hvis i er interesseret, så kan neglelakkerne selvfølgelig både købes i butikkerne men også over deres netshop lige her. – og faktisk har H&M gratis fragt lige nu, ved at du bruger koden: 3291 – gælder t.o.m. d. 29/3.

Som en lille ekstra holdning til dig, så har jeg fundet en lille test hos Vi Unge, hvor man kan teste hvilken neglelak man er 😉 Neglelakker er jo vidt forskellige, og de kan faktisk signalere mange forskellige ting ❤

2 thoughts on “Neglelakker og gratis fragt hos H&M

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.