Sandwich og juice med Sarah

IMG_20160315_165246

Jeg var så heldig igår, at jeg fik tidligt fri fra skole (tidlig formiddag). Derfor aftalte jeg med min veninde (og penneveninde) Sarah, at vi ville gå lidt rundt og hygge på Fisketorvet. Det blev til lidt shopping, købt de sidste fødselsdagsgaver til på lørdag og så fik vi spist frokost på Joe and the juice. Normalt kommer jeg ikke der så tit (flere år siden – mindst), men jeg fik et gavekort dertil i julegave, så nu måtte den bare bruges. Det smagte nu rigtig godt – både sandwich og juicen ❤

Udover det så har jeg faktisk lige fået mig en blender. Det har jeg gået og overvejet et stykke tid, og så fik jeg den heldigvis lige i mandags. Så jeg er gået igang med at lede efter juice- og smoothie opskrifter. Igår lavede jeg en smoothie med mælk, banan, kiwi, ½ mørk plade chokolade pålæg og 1 tsk vaniljesukker. Mums. Den var god. Har i gode tips til andre opskrifter, så sig gerne til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.