Nye bøger til bogreolen

1-

Selvom at jeg har lidt mindre tid til at læse pga. skole, arbejde, lektier, livet osv. så nyder jeg stadig at slappe lidt af og fordybe mig ind i en bog. Lige for tiden har jeg fået en del “nye” bøger til min bogreol. Flere af disse ovenover har jeg købt på tilbud, “Forelsket i en morder” og “Sandheder og løgne” er en gave fra en veninde og så har jeg fået en ny krimi hjem “Det bedste til mig og mine venner”. Det er en anmeldelsesbog fra forlaget, som selvfølgelig skal læses.

Efter at disse billeder er taget her forleden, så fik jeg lige lidt flere bøger hjem. Æhæm 😉 Dem må i se på et andet tidspunkt.

Jeg er lidt træt idag, det var en hård arbejdsdag igår. Og så skal jeg have skrevet en aflevering færdig, som skal afleveres imorgen. Så jeg må lige tage mig lidt sammen. Der er bare så meget jeg hellere vil, hehe.

2-

3-

2 thoughts on “Nye bøger til bogreolen

  1. Jordemoren er RIGTIG god! 😀
    Og Sandheder og løgne er også en ret fin ungdomsbog, synes jeg 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.