Nye Breakfastbarer fra Nutrilett med havre og quinoa – en god begyndelse!

1-

Morgenmadsbar med oat og berries: frisk og syrlig bar med havre, quinoa og græskarkerner samt blåbær og tranebær. Baren indeholder 679 kJ/162 kcal pr bar og 1699kJ/ 406 kcal pr. 100 g.

2-

3-

Morgenmadsbar med apple og cinnamon: en rigtig morgenmadsklassiker med havre, quinoa og mandler. Baren har en mild smag af æbler og kanel. Baren indeholder 639 kJ/153 kcal per bar og 1598 kJ/382 kcal pr. 100 g.

4-

(Sponsoreret indlæg)

Er du også typen, der nogle gange løber ud ad døren uden at nå morgenmaden? Eller vælger at sove længere for at skippe morgenmaden? Så er de nye morgenmads-barer fra Nutrilett lige noget for dig. De er lige til at tage med på farten.

De to nye barer er velegnet som en del af din morgenmad, eller når du trænger til en fyldig snack. Barene er ikke måltidserstatninger – dvs. du skal stadig indtage lidt mere til din morgenmad end én bar – det kan være alt fra frugt, rugbrødsmad osv., som også er lige til at tage med på farten.

Barene er baseret på havre og quinoa, som har en nøddeagtig smag. Barene har et højt indhold af fibre og protein. Barene behøves ikke at indgå i en bestemt kostplan eller kur, men kan når som helst supplere en varieret kost.

De fleste dage får jeg selv spist min morgenmad hjemme, men der kan forekomme dage hvor jeg kommer sent i seng om aftenen, hvor jeg derfor vælger at sove det længere om morgenen. I det tilfælde er det for mig super lækkert med morgenmadsbarene. Jeg har ikke nogen yndlings – de er begge super gode.

Har i prøvet morgenmadsbarene, eller er det noget i har lyst til at smage?

Reklamer

One thought on “Nye Breakfastbarer fra Nutrilett med havre og quinoa – en god begyndelse!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.