Brunch på café Wanna B

4-

3-

2-

1-

Her i tirsdags fik jeg fri allerede ved ti-tiden på min skole, så jeg tog ud og spiste brunch med en veninde en time efter. Vi spiste på café Wanna B – i København. Jeg havde ikke været på den café før, men jeg blev virkelig positivt overrasket. Det er en rigtig hyggelig café. Generelt elsker jeg at spise brunch.

Jeg kan forresten godt mærke, at jeg ikke orker at titte forbi bloggen helt så ofte som jeg plejer, men jeg håber stadig at i kigger med. Er der noget i vil høre mere om på bloggen end andet, så må i meget gerne komme med forslag ❤

2 thoughts on “Brunch på café Wanna B

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.