Mine yndlings Disney film

REKLAME

1-

2-

3-

4-

(Sponsoreret indlæg)

Udover at jeg elsker gyserfilm og thrillere, ja så er jeg også stor fan af Disney film – og andre animationsfilm også. Min liste er ikke 100% komplet, for jeg har godt nok mange yndlings Disney film. Som i kan se på mine billeder, så er jeg både til en blanding af de gode gamle film som bl.a. Snehvide og Pocahontas, og samtidigt elsker jeg også de nyere som bl.a. Fortryllet og Prinsessen & frøen.

Jeg er mest fan af at have mine film som fysiske dvdfilm. Jeg elsker det at kunne se film på en fjernsynsskærm, og så bare kunne sætte filmen på præcis når jeg har lyst, uden at skulle vente på den kommer på tv osv. Netflix har selvfølgelig også nogle Disney film, men de har langt fra alle.

Jeg har de fleste af mine yndlings Disney film på dvd, men resten skal jeg stadig have købt. Det må blive når pengene er til det, eller også må jeg bare ønske mig dem i fødselsdagsgave til maj. Jeg har faktisk også altid været glad for at købe dvd’erne i Fona, men mine Fona butikker som har været tættest på mig er alle lukket nu, så nu har jeg tænkt mig at købe alle mine film fra nu af hos CDON.com. De har virkelig også et stort udvalg af Disneyfilm (og andre genrer).

Hvad er dine yndlings Disney film? & ser du dem fysisk eller på en streamingtjeneste som Netflix?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.