Gyserfilmen: The Purge

hej

(Baren er sponsoreret af Nutrilett)

Jeg håber i nyder weekenden. Jeg har indtil videre både arbejdet samt slappet af i vinterferien, så det har været helt perfekt. Jeg holder mig en afslapningsdag idag, og forbereder mig på en hård uge i næste uge med skole og 4 arbejdsdage. Det er lige på og hårdt efter en ferie. Så nu slapper jeg lidt mere af idag 😉

Jeg har her til eftermiddag set gyserfilmen The Purge, mens jeg snuppede en hurtig og nem frokost fra Nutrilett. Og mums! Den smagte såå godt ❤ Altså… Filmen var nu okay, men der var ikke noget gys, som jeg forventer at en gyser skal være. Denne var ikke uhyggelig, og havde seriøst ingen chok. Men historien var nu spændende nok. Jeg vil stadig gerne se The Purge 2 & 3’eren på et tidspunkt.

purge_trailer

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.