Rabatkoder til ASOS

(Indlægget er sponsoreret)

2-

1-

3-

Som studerende så er pengene ikke så store, så derfor er jeg stor fan af rabatkoder & studierabatter. Jeg vil i dette indlæg gerne tippe jer om forskellige rabatkoder til ASOS.com – de har såå meget lækkert! Alle produkterne ovenover er nøje udvalgt (af mig) fordi at de er billige, og er lige mig ❤

Lige nu har jeg dog ikke så mange penge pga. SU problemer, så jeg glæder mig til at alt løser sig og jeg får startet på mine jobs. Jeg ved ikke om jeg på sigt vil beholde begge mine studiejobs, det kommer an på hvor mange timer jeg kan få begge steder, og hvad som generelt er sjovest. Der skal også være tid til veninderne & afleveringer i skolen. Jeg har derfor sat en masse på min Saved items-liste hos ASOS, så jeg altid kan vende tilbage til tingene, når pengene er der til det.

Jeg har store arrangementer i år, som jeg skal til. Så jeg skal helt klart have fundet lidt nye kjoler, og hvad der lige hører til 😉

De forskellige rabatkoder til ASOS er sat ind i indlægget.

Happy shopping ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.