Søndagens thriller/gyser: Case 39

41uex5htAhL._SX940_

Jeg har haft en SKØN afslapnings-søndag. For det første har jeg fået svar på min anden jobsamtale, og nu har jeg fået svaret, at jeg har fået jobbet. Det er sååå skønt. Fået 2 studiejobs på en uge, så nu har jeg en del at se til hvert fald. For det andet har jeg set flere film idag… Jeg elsker det! Jeg har faktisk lige set filmen Case 39 færdig. Det er ikke alle film som jeg vil nævne herinde, men når en film virkelig overrasker mig, så er jeg bare nød til at anbefale den videre. Tip: Den koster kun 19 kr. at leje på Blockbusters hjemmeside, der har jeg selv lige set den.

Filmen er med bl.a. Renée Zellweger, Jodelle Ferland og Bradley Cooper. De spiller så godt. Kan du godt lide gysere/thrillere, så se den! ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.