Nye smagsoplevelser fra ISIS – uden tilsat sukker

Jeg er i forvejen glad for produkterne fra ISIS. De smager både godt, og så er de uden tilsat sukker. Win win! Så da jeg forleden fandt ud af, at de har lavet nye produkter – ja så måtte jeg bare smage 😉

1-

(Produkterne er sponsoreret af ISIS)

De har lige lanceret deres nye Free Soft bar med karamelsmag, som er en proteinbar overtrukket med lys chokolade – og så er den selvfølgelig uden tilsat sukker. Den er perfekt som et mellemmåltid, når man er på farten.

2-

3-

4-

ISIS er også ude med en ny kogebog “Spis mere sundt 2“, hvor der er 40 lækre og inspirerende opskrifter. Alle opskrifter er kalorielette, og er med til at holde en sund livsstil. Bogen indeholder både morgenmad-, middag- og aftensmads-opskrifter. Der er en del opskrifter i den nye bog, som jeg vil prøve at lave.

5-

Denne nyhed fra ISIS er jeg såå glad for. Mørk belgisk chokolade med mint & cornflakes. Det er virkelig en skøn chokolade ❤

6-

Alt i alt synes jeg, at det er nogle skønne nyheder. Jeg glæder mig til at få prøvet det hele. Hvis du skulle være interesseret i at læse mere omkring de nye produkter, så kan du læse mere på deres hjemmeside lige her. Alle ISIS produkter forhandles både ude i supermarkederne samt over deres webshop.

Er der nogle af de nye produkter, som du skal have prøvet? ❤

(Sponsoreret indlæg)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.