Se spændende film i weekenden…

1-

2-

3-

4-

Så blev det fredag, og så er der dømt weekend OG vinterferie til mig i næste uge. Det bliver virkelig lækkert. Dog skal jeg lige have overstået en jobsamtale her kl. 16,45 – wish me good luck – og så hedder det weekend ❤

Jeg er lidt af en film-freak. Jeg elsker at se film i fjernsynet, på Blockbusters hjemmeside, hos Netflix, i biografen osv. Her ovenover har jeg samlet lidt film, som man kan se hos Blockbuster – dette er bare et lille udpluk af alle de film, som de har at vælge mellem. Jeg kan anbefale filmene The Gift, Inderst Inde, Intern og Bridgend. Resten er film, som jeg stadig mangler at se. Jeg overvejer at se en god gyser her i weekenden (elsker dem!). Jeg tænker måske at det skal være filmen The Visit? Den ser god ud i traileren hvert fald. Har du set den?

Hos Blockbuster så kan man også snart se filmene Hotel Transylvania 2, Crimson Peak, Pan og mange andre. De tre nævnte filmtitler kan jeg alle anbefale – Crimsom Peak er dog mere en thriller end gyser, men den er anderledes og faktisk ret god.

Har i film (nye som gamle), som i kan anbefale mig? Det vil mit film-hjerte elske ❤

I må have en skøn weekend – og ønsk mig lige held & lykke med jobsamtalen senere 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.