Ny platform – samme navn www.mizzepii.dk

111-

Så er dagen endelig kommet, hvor at bloggen kunne blive flyttet over på min nye platform. Jeg har været glad for at være hos Bloggers Delight, men jeg begyndte at mangle lidt mere frihed over selve bloggen, så derfor er den nu rykket.

Denne uge er lidt hektisk med skolen, og så har jeg hele 2 jobsamtaler (studiejobs) i denne uge. Eller den ene var igår, og jeg fik jobbet med det samme. Underskrev ansættelseskontrakten samme dag. Woop. Den næste samtale er imorgen. Den er jeg lidt mere nervøs for, men uhhhhhh. Jeg krydser så meget fingre for at jeg får det job også. Det ville være lækkert. Efter flere år som syg, så får jeg endelig kæmpet mig op på nogenlunde niveau igen. Det føles hårdt, men også s***e godt bagefter. Succes at have lidt overskud igen. Og så har jeg vinterferie i næste uge. Lækkert lækkert!

Nårhh tilbage til min “nye” blog. Adressen er stadig den samme, som du skal indtaste i adressefeltet. Dvs. http://www.mizzepii.dk. Designet er bare lidt anderledes her. Jeg leger stadig lidt med det. Hvis der er noget som ser alt for kikset ud hos jer (computer, ipad, mobil osv.), så må i endelig gerne sige til, så det kan blive fikset.

I må have en dejlig dag (trods sneen) ❤

6 thoughts on “Ny platform – samme navn www.mizzepii.dk

 1. Stort tillykke med eget domæne og fint ser det ud 🙂
  Og dejligt at høre, at du har kæmpet dig på fode efter sygdom.
  Tillykke med dit job og krydser for, at du også får det andet 🙂
  Godt weekend søde 🙂

  1. Tusind tak skal du have søde Maria ❤
   Og tak endnu engang – jeg glæder mig til at starte på det nye arbejde 🙂
   God weekend til dig også ❤

 2. Uh tillykke med dit nye Job og nye domæne 😀 Er det det job hos bakken?
  Jeg krydser finger for at den anden samtale vil gå godt, og at du får en god vinterferie ❤

  1. Tak skal du have søde 😀 ❤
   Hehe… Mit domæne er nu det samme, men min platform til bloggen er ny 😉

   Nej, jobbet jeg har fået nu er på et ældrecenter. Jeg mangler stadig at høre tilbage, om jeg fik jobbet på Bakken.
   Jeg krydser fingre 🙂

   God vinterferie til dig også ❤ ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.