“Blindgyde” af Louise Doughty

1-

2-

“Blindgyde” af Louise Doughty (Originaltitel: Apple Tree Yard). Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget House of Words i 2015.

Bagsidetekst:

Yvonne Carmichael har en strålende karriere, et dejligt hjem og et godt ægteskab. Men da hun møder en fremmed mand, drages hun ind i en lidenskabelig affære. I starten forekommer det nemt at adskille de to halvdele af hendes liv. Men hun er ude af stand til at kontrollere begivenhedernes gang…

Min mening:

Bogen har fået mange blandede anmeldelser rundt omkring. Ærlig talt så blev jeg lidt skuffet. Altså den er OK, men heller ikke mere end det. Jeg nåede aldrig at kunne lide hovedpersonen. Jeg blev faktisk irriteret på hende en del gange, både om ting hun gjorde og sagde. Bogen var heller ikke så spændende skrevet, og jeg følte at bogen var pænt langtrukken med hele den retssag. Jeg er glad for, at det kun var en biblioteksbog. Jeg har ikke tænkt mig at læse bogen igen.

Jeg giver bogen 2 ud af 5 stjerner.

1. “Jeg har naturligvis bemærket den tykke vielsesring af guld på din finger, og du så, at jeg bemærkede den, og på det tidspunkt udvekslede vi et kort blik, hvor vi forstod reglerne for, hvad vi var ved at gøre.”

2. “Anklagemyndighedens påstand er, at dette var et mord begået i fællesskab, drøftet og aftalt mellem de to parter, at de planlagde det koldt og kynisk på forhånd.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.