Min tur til Oslo med Marie – part 1

Det er nogle måneder siden nu, at jeg var på minicruise til Oslo med min søde veninde Marie. Jeg har ærlig talt bare haft så meget andet i tankerne, at jeg helt glemte at vise billeder fra vores hyggelige tur. Som altid så tager jeg mange, mange billeder, så derfor bliver mine billeder delt op i flere indlæg.

Jeg har været i Oslo flere gange – dog kun via minicruises. Jeg elsker byen rigtig højt, så jeg kunne sagtens finde på næste gang at købe en billig rejse til Oslo, enten en forlænget weekend eller også en hel uge. Jeg tror sagtens, at jeg ville kunne få tiden til at gå. Det er en så skøn by, så jeg vil rigtig gerne udforske den 100%.

Nu tjener jeg ikke så meget som studerende, men når jeg har råd, så kigger jeg klart efter flybilletterne 🙂

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

14-

15-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.