“Elsker – elsker ikke” af Jane Green

1-

2-

3-

“Elsker – elsker ikke” af Jane Green. (Originaltitel: Mr. Maybe – 1999) Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget Vinten i 2000.

Bagsidetekst:

Libby er 27 år og godt tilfreds med sit komfortable liv som PR-medarbejder med egen ejerlejlighed og dyrt designertøj i klædeskabet. Efter hendes mening er der rigtig mange fordele ved at have penge – og en rig mand. Altså en rig mand man kan flytte sammen med, så man kan opretholde sin levestandard.

Derfor beslutter Libby, at Nick kun er en affære, da han dukker op i hendes liv. For ganske vist er Nick dejlig, morsom og smuk, men han har ingen penge, han bor i en jammerlig etværelses lejlighed, og når han skal have en virkelig sjov aften i byen, går han på den lokale pub for at drikke fadøl og diskutere politik med sine venner.

Ed, derimod, er langt mere oplagt. Han er velhavende og bor i en dejlig stor villa ved Regent’s Park, og det er mere end nok til at veje op for hans gyselige overskæg. Libby regner også med, at hun kan lære at se igennem fingrene med hans irriterende vaner – og desuden er han helt vild med hende. Men elsker hun også ham, eller holder hun bare af tanken om at blive elsket?

Under alle omstændigheder kan valget ikke falde på Nick, for han var jo kun en affære….. eller var han?

Min mening:

Det er en sød kærlighedshistorie med en god morale om, at penge ikke er alt her i livet. Der er lidt erotiske scener i bogen, som hører med for at understrege Libby’s dilemma.

Jeg synes historien er ret forudsigelig, men det er stadig en hyggelig tøsebog. Den minder om Bridget Jones på nogle områder. Så kan du godt lide de bøger, eller hyggelige kærlighedsbøger generelt, så synes jeg at du bør læse denne bog Elsker – elsker ikke.

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

1.”Får jeg lavet noget? Vel gør jeg ej. Jeg sidder og drømmer ved mit skrivebord, kigger ud ad vinduet og gyser af begær, når et flashback fra min lidenskabelige nat nu og da dukker op.”

2. “Der er noget, jeg aldrig har forstået ved mænd. Uanset hvor vilde de er med dig, fortsætter de med deres liv, deres arbejde, deres venner, uden at skænke dig en tanke. Når de endelig tænker på dig, som de i reglen gør, når de ikke tænker på noget andet, tager de telefonen og ringer til dig uden at ane, at du har siddet og tudet i en uge, fordi de ikke har ringet.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.