Biografhygge: Savner dig allerede

1-

2-

3-

4-

5-

6-

savner_dig_allerede_plakat

Jeg har haft en rigtig hyggedag med en veninde idag. Vi startede i formiddags med at gå i Cinemaxx og se den nye tøsefilm “Savner dig allerede”. Det er en rigtig god film. Man skal bare huske kleenex, vi sad begge to med våde øjne flere gange. Den film kan bestemt anbefales.

Bagefter filmen gik vi lidt rundt og kiggede i butikkerne på Fisketorvet, shoppede lidt (meget) i Normal-butikken. Til slut fik vi spist på Sunset, så jeg er stadig helt mæt lige nu. Det var en super hyggelig dag ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.