Outfit of the day: Julehygge

1-

2-

3-

4-

/ Outfit: Trøje & nederdel – VRS / Støvler – Spartoo.dk / Halskæde – H&M /

Nu går jeg min sidste uge i møde med hyggelige aftaler, arbejde osv. Det bliver selvfølgelig hyggeligt som altid, men jeg må indrømme at jeg nu også glæder mig til skolestart d. 18 januar. Jeg mangler lige at købe lidt småting, men mentalt er jeg helt klar nu.

Overskudsmæssigt, så er jeg helt ovenpå nu. Jeg startede nyt frivilligt arbejde igår. Og hvor var det bare hyggeligt! Der glæder jeg mig til at arbejde et par gange om måneden, eller flere dage. Det er meget fleksibelt. Jeg elsker det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.