Perfect Body: selvforkælelse

Jeg elsker selvforkælelse. At kunne bruge en lørdag/søndag hjemme under tæppet, se film, og lægge ansigtsmaske, lægge hårkur, fodkur osv. I hverdagen er det ikke noget, som jeg når – men åhh hvor føles det skønt, når jeg har sådan en hygge-dag.

Jeg har fornyligt fundet en hjemmeside, som har en masse lækre selvforkælelses-produkter. Hjemmesiden hedder Perfect Body, og de har alt fra Argan olie, tandblegningspen, detox-udrensningskur, slankeplastre og meget mere.

Jeg har fundet nogle produkter frem, som jeg selv overvejer at bestille hjem til min næste selvforkælelses-dag.

(Sponsoreret indlæg)

1-

/ 1. Metallic tattoo stickers (perfekte til sommer) – HER / 2. Argan olie (kan bruges både til hår, krop og ansigt – HER /

2-

/ Nr. 1 HER / Nr. 2 HER / Nr. 3 HER /

Hav en hyggelig selvforkælelses-lørdag ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.