Brunch på café Hoppes

1-

2-

3-

Haha… Jeg har vidst været i et rigtigt “brunch-humør” her i december og januar måned. Det er altså også bare lækkert, og så er hyggetid med veninderne altid godt. Billederne ovenover er fra i formiddags, hvor jeg spiste brunch med en veninde på Café Hoppes. ❤

Jeg er ikke startet i skole idag som mange andre. Jeg starter heldigvis først d. 18 januar, så jeg slapper lidt af, arbejder lidt og hygger med veninderne indtil da. Min uddannelse har desværre været udskudt en del pga. mystisk sygdom i kroppen, men nu er jeg heldigvis klar til at fortsætte igen. Jeg glæder mig helt til at komme igang med noget igen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.