“Jeg er her stadig” af Clélie Avit

1-

2-

“Jeg er her stadig” af Clélie Avit. (Originaltitel: Je suis là) Denne udgave af bogen er udgivet af forlaget Lindhardt & Ringhof i 2015.

Bagsidetekst:

Elsa har i flere måneder ligget i koma på hospitalet efter en skiulykke. Lægerne er ikke optimistiske. Hun kan høre alt, hvad der bliver sagt, men hendes lammede krop kan ikke reagere.

Thibault, som er bror til en anden patient, forvilder sig en dag ind på Elsas stue, hvor han tager et tiltrængt hvil. Umærkeligt begynder en dialog mellem Elsa og Thibault, en samtale uden ord, der vækker stærke følelser.

Kan kærlighed påvirke sanserne? I så fald er tiden knap, for lægerne og familien har givet op og påtænker at frakoble Elsa de livsnødvendige maskiner. Kun Thibault tror stadig på mirakler.

Prisvindende fransk debutroman solgt til udgivelse i 21 lande.

Min mening:

Det er en rørende bog om koma og kærlighed. Jeg kunne rigtig godt lide historien og måden den var skrevet på, så for mig måtte bogen nu gerne have været lidt længere.

Historien er meget forudsigelig, men den er stadig sød og hyggelig at læse. Bogen kan anbefales til alle, som elsker kærlighedsbøger.

Jeg giver bogen 3,5 ud af 5 stjerner.

“Jeg fryser. Jeg er sulten. Jeg er bange. Det tror jeg i det mindste. Jeg har ligget i koma i tyve uger, og så fryser man vel og er sulten og bange. Det giver ingen mening, for hvis nogen burde vide, hvordan jeg har det, er det vel mig, men altså… Jeg kan kun forestille mig det.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.