New in: Beauty fra Matas

1-

2-

3-

Jeg har lige holdt nogle dage fri fra bloggen, det har været tiltrængt. Jeg har nydt at slappe lidt af efter jul og julefrokoster, så nu lader jeg op med en masse skønne film i fjernsynet til nytårsaften. Jeg glæder mig allerede meget til nytårsaften. Den kommer ikke til at være vild, men selvfølgelig rigtig hyggelig. Det kan jeg bedst lide.

Jeg vil lige vise det nyeste, som jeg har shoppet til mig selv fra Matas. En natcreme fra mærket Dr. Scheller og en læbepomade fra Maybelline. Jeg bruger begge dele hver dag, og jeg elsker den rutine.

Håber i nyder dagene.

Reklamer

2 thoughts on “New in: Beauty fra Matas

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.