Selfies

1-

2-

3-

Jeg håber at i har haft en dejlig juleaften i går ❤

Jeg havde en skøn aften i går med familien. Godt selskab, god julemad (lidt for meget!) og selvfølgelig lidt julegaver. Vi elsker vin hjemme hos os, så det gik vi selvfølgelig ikke ned på. Jeg sov hos familien, og hyggesnakkede med lillebror til ud på natten.

Idag har jeg bare slappet af, og kigget lidt på mine skønne julegaver. Jeg føler mig virkelig heldig, når jeg ser på de fine gaver som jeg har fået af familien og veninderne. Jeg er en heldig én! Fik både en Vivofit, Burberry parfume, Insurgent dvd og meget mere. Jeg laver nok et indlæg på et andet tidspunkt omkring mine julegaver. Det er noget som jeg godt kan lide at have gemt i minderne.

Nu vil jeg slappe lidt mere af, og så står den på julefrokost med en anden del af familien i morgen. Det skal nok blive hyggeligt ❤

I må nyde juledagene.

2 thoughts on “Selfies

  1. Så smuk du er søde, rigtig godt foto det første 🙂
    Lyder som en vidunderlig jul du har.
    Vi nyder det også, i dag har vi et projekt kreativ, vi laver feer og engle til ophæng på træ eller en gren 🙂
    Nyd din 2.juledag.
    Knusser 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.