“Den perfekte pige” af Mary Kubica

1-

2-“Den perfekte pige” af Mary Kubica (Originaltitel: The Good Girl) Denne udgave af bogen er udgivet af forlaget Turbulenz i 2015.

Bagsidetekst:

“Jeg har fulgt hende i de sidste par dage. Jeg ved, hvor hun køber sine dagligvarer, hvor hun får renset sit tøj, hvor hun arbejder. Jeg har aldrig talt med hende. Jeg ville ikke genkende lyden af hendes stemme. Jeg kender ikke farven på hendes øjne, eller hvordan de ser ud, når hun er bange. Men det kommer jeg til.”

Mia er datter af en fremtrædende dommer fra Chicago. En aften tager hun på bar for at møde sin date, men da han aldrig dukker op, går hun i stedet hjem med en karismatisk, fremmed mand. Colin virker på overfladen som en spændende affære. Men at tage med ham hjem vil vise sig at være den største fejltagelse i Mias liv.

Den perfekte pige er en medrivende og rystende thriller, der afslører, hvordan intet er, hvad det giver sig ud for – selv ikke i den perfekte familie.

Min mening:

Denne bog tog helt klart pusten fra mig. Den er nervepirrende og medrivende. Jeg havde hele tiden lyst til at læse videre. Den er spændende fra første til sidste side.

Jeg skulle dog lige vænne mig til, hvordan den skifter i tiderne, men det vænner man sig til. Historien tror jeg på, er mest nervepirrende at læse på denne skrivemåde.

Bogen overraskede mig rigtig meget – på en god måde. Jeg blev faktisk helt trist/rørt flere gange, at jeg måtte fælde lidt tårer. Og det elsker jeg virkelig når en bog kan gøre. Det er en historie, som vil sidde i mig længe endnu.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

1. “”Det er ikke Mia, der gør det – det er hendes underbevidsthed eller noget, der gør det. Anbringer smertefulde tanker et sted, hvor hun ikke kan finde dem.””

2. “Hun spørger igen: “Hvor skal vi hen?” Og jeg tager pistolen op. Jeg kan ikke udholde lyden af hendes stemme, hylende og skinger. Hun skal holde kæft nu. Jeg retter pistolen mod hende og siger, at hun skal holde sin kæft.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.