Julegave fra Hunkemöller

REKLAME

Jeg har været så heldig at få en tidlig julegave fra Hunkemöller. Bl.a. to par rigtig bløde hyggesokker – de bliver brugt flittigt hjemme her i de koldere måneder. Hunkemöller har  hyggesokker og hjemmesko i mange fine varianter, så der kan jeg sagtens finde på at købe næste gang. De er hvert fald super lækre at have på.

1-

(Link hyggesokker her)

Min anden julegave som jeg fik fra Hunkemöller, det er dette lækre undertøjssæt. Jeg elsker de fine detaljer og den røde farve. Og så har bh’en ikke formstøbte skåle, det er jeg rigtig glad for. Det er mest behageligt for mig.

2-

(Link lingerisæt: bh her & trusser her)

3-

4-

Dette er en julegave fra Hunkemöller. Jeg er super glad det hele. Hunkemöller er faktisk mit yndlingsmærke indenfor undertøj. Det er altid et mærke, som jeg vender tilbage til.

Mangler du nyt undertøj, så vil jeg anbefale dig at tage et kig forbi Hunkemöller’s webshop lige her. Og er du interesseret i lidt læsestof, så har Altfordamerne skrevet en spændende artikel omkring Hunkemöller’s brandambassadør Sylvie Meis – den kan du finde her.

sylvie_sylvie-motif-push-up_sylvie-motif-string_ll-103-cmyk

Glædelig jul ❤

(Sponsoreret indlæg)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.