4. søndag i advent

1-

2-

Dette er mine 3 adventgaver, som jeg har skulle åbne idag – 4. søndag i advent. Nu kan i ikke lige se forsiden på gavemærket, men Kirkens Korshær laver faktisk nogle super søde gavemærker.

3-

I denne jul er jeg så heldig at modtage hele 3 gaver hver søndag i advent. Det er min første gang i år, at jeg deltager i Jeanette’s #BloggerAdvent – dvs. at bloggere på kryds og tværs giver adventgaver til hinanden. I år har jeg givet adventgaver til Linda, og Jeanette har skulle give mig adventgaver. Og det er Jeanette’s gave som i kan se ovenover på det sidste billede. Jeg synes virkelig, at december måned er gået hurtig. Eller jeg har følt det sådan hvert fald. Det har været skønt at kunne åbne lidt gaver hver søndag i advent, og det er en tradition som jeg gerne vil bibeholde næste år også. Det har jeg nu gjort i mange år, så det er ved at være en gammel, men stadig god & hyggelig tradition. Måske skal jeg endda også være med i #BloggerAdvent næste år også – det er hvert fald super hyggeligt!

I adventgaven idag fra Jeanette fik jeg:

4-

5-

Min sidste chokolade-julemand. Mums! De var gode 😀

6-

Min fine malebog – den er lille og super fin! Så nu skal jeg være med på bølgen 😀 Skønt at have en masse stille og rolige juledage, så jeg kan hygge mig lidt med malebogen ❤

7-

Den sødeste lille jule-figur ❤

Tak til Jeanette for alle de 4 hyggelige adventgaver i år ❤

————————————————————————–

Og så til resten af adventgaverne fra to af mine skønne veninder.

8-

9-

10-

11-

12-

4 thoughts on “4. søndag i advent

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.