Julegaveønsker hos Stylepit

1-

2-

/ Links: 1 . Skjorte HER / 2. Clutch HER / 3. Striktrøje HER / 4. Taske HER / 5. Kjole HER / 6. Støvler HER /

Jeg har fået juleferie, og jeg glæder mig rigtig meget til jul. Alle mine juleønsker er givet rundt til folk, som har spurgt efter den. Dog når det er sagt, så falder jeg altid for flere ting, efter at ønskelisterne er givet ud. Jeg har fundet lidt hos Stylepit, som jeg også ville elske at eje.

Jeg mangler selv lige at købe de sidste julegaver, så hvis du ligesom jeg også mangler at købe lidt, så kan man hos Stylepit stadig nå det endnu. Hvis man bestiller senest d. 22 december kl. 10 – så kan man nå at modtage sin bestilling inden juleaften.

Hav en dejlig juleferie ❤

(Sponsoreret indlæg)
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.