Jeg ønsker mig bøger til jul

11-

22-

33-

Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide at læse bøger 😉 Så selvfølgelig ønsker jeg mig da bøger til jul. Jeg har en meget lang bog-ønskeliste, så disse her jeg har plukket ud i dette indlæg – det er blot nogle af alle de bøger, som jeg ønsker mig. Jeg har faktisk slet ikke læst nogle af dem fra dette indlæg, så dem jeg ikke lige får i julegave, må jeg låne på biblioteket efter jul. Det er sådan jeg gør oftest, og så køber dem bagefter, hvis jeg var vild med bogen selvfølgelig.

Der er efterhånden mange steder, at man kan købe bøger. Både fysisk ude i butikkerne, men også online over internettet. Hjemmesider som jeg godt kan lide at shoppe bøger fra, det er bl.a. Plusbog.dk, Saxo.com & Cdon.dk. Jeg synes endda at bøger oftest er billigst at købe på internettet og udvalget derinde er størst. Så ja, jeg shopper mest bøger på nettet 😉

Ønsker i jer også bøger til jul? og hvilke? ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.