Julehygge med familien

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

Her i weekenden har jeg besøgt mine forældre, hvor den stod på julebagning. Det er altid hyggeligt. Vi bager sikkert også lidt inden juleaften, og så plejer vi også at lave marcipankonfekt osv. når vi helt nærmer os d. 24.

Som i kan se på billederne, så fik vi bagt brunkager, småkager og lavet havregrynskugler. Jeg beklager hvis der blev taget lidt mange billeder af/med grisene. Jeg synes simpelten bare, at de var alt for søde.

Forresten hvis der lige skulle sidde én og tænkte på, hvor min bluse er fra, så er den fra VRS. (Føtex, Bilka)

Udover bagning, så fik vi selvfølgelig også smagt lidt af det nybagte mens vi så julefilm. Vi så faktisk hele 3 stk. (!) – En juleromance, Alene hjemme 1 + 2. De er bare gode ❤ Og til aftensmad stod den på risengrød. Mums. Det er julehygge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.