Smukke lommeure – måske en julegaveidé?

11-

222-

(Sponsoreret indlæg)

Nu er jeg dog hverken sygeplejer eller læser til det, men hvor har jeg altid været fascineret af disse smukke sygeplejeure (lommeure). Jeg har aldrig været god til at bære armbåndsure generelt, så jeg elsker faktisk tanken om at have et lommeur – og ikke bare min smartphone. Man tjekker sin smartphone millioner gange om dagen, og nogle gange blot for at se klokken egentlig – og så ender man alligevel med at falde for Instagram, og se hvad folk har lagt ud indenfor de sidste 20 min. siden sidst man tjekkede. Haha.

Kender du en som er sygeplejer/læser til det/har andre jobs hvor det er normalt at bære sygeplejure/folk som mig som bare elsker lommeure, så synes jeg hvert fald at du burde tjekke denne hjemmeside ud. Nu har jeg på billederne ovenover selvfølgelig valgt lidt ”pigede” farver, som er lige mig. Men ærlig talt så har de jo i alle mulige farver med og uden mønstre. Og ovenikøbet så er de faktisk ret billige, så i min verden er det en skøn julegaveidé.

Lige et ekstra tip hvis du er sygeplejer/læser til, så har hjemmesiden her faktisk også andet end sygeplejeure. De har bl.a. også navneskilte til tøj, ID kortholder, arbejdssko, kittel, strømper og meget mere.

Jeg skal til julemarked her i København med en veninde i aften. Jeg glæder mig ❤ Hav en skøn onsdag – og husk, at det ikke er for tidligt at kigge på julegaver :-*

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s