Hyggelig søndag indendørs i julestemning

1-

2-

3-

4-

5-

6-

Det var faktisk meningen, at jeg skulle julehygge med en veninde i går søndag. Vi skulle spise kage, drikke varm kakao, se julefilm og bytte julegaver. Dog havde vi ikke lige set den komme at snevejret skulle være såå vildt, så at det var så farligt at køre på vejene. Så vi endte med at rykke vores aftale. Så hvad gjorde jeg? Jeg hyggede da stadig med julefilm, hyggesokker, varm kakao og skøn chokoladekage.

Jeg har også pyntet op til jul her i weekenden, så jeg er så meget i julestemning lige nu. Jeg elsker det ❤ Lige nu i momentet drikker jeg julete mens jeg hører julemusik.

– Fik i nydt synet af sneen i går/måske gør stadig? 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.