Black Friday 2015 – gode tilbud

1--

Nu er der ikke så længe til Black Friday! Det er nemlig fredag d. 27 november. Jeg kender ikke lige baggrundshistorien om, hvorfor at vi har Black Friday, men jeg ved fra tidligere år, at butikkerne kører med masser af tilbud og rabatter den dag. Hvis du søger på Google, så findes der også flere hjemmesider hvor man kan se alle de online og fysiske butikker, som har Black Friday – og den liste er altså ret så lang, hvis jeg selv skal sige det 😉

Jeg ved hvertfald, at butikker som bl.a. Elgiganten, ASOS, Bianco, Boozt.com, Gucca.dk, Livingshop.dk, Med24.dk, Nelly.com, Sports Master, Wupti.com, Stylepit og mange, mange flere – de kører Black Friday. Det er en god dag at købe julegaver på, eller en lille gave til sig selv selvfølgelig.

Så husk det nu – gode tilbud og rabatter med Black Friday d. 27 november ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.