“Pigen fra Napoli” af Lucinda Riley

1-

2-

“Pigen fra Napoli” af Lucinda Riley. (Originaltitel: The Italian Girl – 2014) Denne danske udgave af bogen er udgivet af forlaget Cicero i 2015.

Bagsidetekst:

Dramatisk og gribende kærlighedsroman fra den irske bestsellerforfatter Lucinda Riley om pigen Rosanna Menicis rejse fra Napolis fattige gader til verdens største operascener.

Rosanna Menici er kun en pige, da hun møder operasangeren Roberto Rossini, manden der kommer til at ændre hendes liv. I årene der følger bliver deres skæbner forbundet af deres store sangtalent og af den store og altopslugende kærlighed, der opstår mellem dem. En kærlighed der kommer til at få følger for alle, de holder af.

Rosannas stemme fører hende fra en fattig opvækst i Napolis smalle gader til verdens største operahuse. Og med det skønne Italien som baggrund udspiller der sig i Pigen fra Napoli en uforglemmelig kærlighedshistorie om besættelse og svig – og om at finde sig selv og sin egen lykke.

Min mening:

Jeg har læst flere bøger fra Lucinda Riley, og denne er hermed en af mine favoritter. Bogen handler bl.a. om kærlighed, opera, familie og fremtidsdrømme.

Det er bestemt en rørende kærlighedshistorie. Dog synes jeg godt at den kan være lidt forudsigelig engang imellem, men den er stadig sød og hyggelig at læse.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

1. “Lad mig fortælle dig noget, Rosanna. Gud har givet dig en gave, men det er en gave, der er forbundet med nogle udfordringer og vanskelige beslutninger. Og det er kun dig, der ved, om du har modet til at tage dem op. Valget er dit.”

2. “Jeg har set den person, jeg er blevet, og jeg kan ikke lide hende. Min besættelse af dig har ramt mange andre mennesker, og nu vil jeg være mig selv igen. “

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.