Min nye hårtørrer: Remington AC5999

1-

2-

3-

4-

5-

(Sponsoreret indlæg)

Det er faktisk mange år siden sidst, at jeg har ejet en hårtørrer. Nu hvor jeg er flyttet hjemmefra, så har jeg virkelig følt at jeg manglede en hårtørrer. Heldigvis for mig, så har jeg fået lov at teste denne fine hårtørrer Remington AC5999.

For det første vil jeg sige, at jeg synes designet er virkelig flot. Og så er den bare god. Jeg går faktisk ikke så meget op i hvor mange funktioner sådan en hårtørrer har, den skal bare virke som den skal. Og det gør denne her nu rigtig godt. Udover det så har denne nu lidt forskellige funktioner, som der kan ses på næst-nederste billede ovenover. Den ene styrer hastigheden, den anden styrer varmen. Jeg er bestemt rigtig glad for, at jeg nu endelig har en hårtørrer igen.

Hvis du går og mangler nogle nye ting til hjemmet (eller haven), så kan du se tests af forskellige produkter lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.