Filmaften – leje film hos Blockbuster

movie-night-lets-have-it

(Sponsoreret indlæg)

Jeg har desværre haft en off-dag idag, så jeg har valgt at holde en hel filmaften i aften. Der er nemt aftensmad klar, og så har jeg købt lidt guf ind. Det skal der til, når det er en hel filmaften 😉

Jeg må indrømme, at jeg savner de hyggelige Blockbuster-butikker hvor jeg kan gå ind og hygge mig med at kigge på dvd’er fredag aften. Dog har jeg lige fundet ud af, at Blockbuster stadig eksisterer (okay jeg er måske lidt langsom), haha. Det findes dog kun via internettet, så nu kan man roligt og nemt faktisk leje film hjemme fra hjemmesiden og se det på computerskærm/fjernsyn osv. Det er faktisk ret nemt, og for at det ikke skal være helt løgn, så har de faktisk et rigtig stort udvalg af film. Det er MEGET større end netflix. (undskyld hvis jeg lige har trådt nogle over tærene ;))

Jeg har fundet 3 film på Blockbuster’s hjemmeside, som jeg vil hygge mig med i aften. En gyser, en romantisk film og en sjov film. Det er lige noget for mig! Ej jeg elsker også thrillere, det må jeg vælge en anden dag. Som filmelsker som jeg, så kommer jeg nok til at bruge Blockbuster meget mere fremover. Det er både nemt og billigt.

Vil du også se en film eller to i her i weekenden, så kan du se Blockbuster’s store udvalg lige her.

PS. Filmen Minions kan lejes hos Blockbuster fra d. 20 november. Det er lige et tip – jeg elsker de søde og nuttede fra Minions ❤

1-

2-

Reklamer

2 thoughts on “Filmaften – leje film hos Blockbuster

 1. Hej Mie.
  Jeg ville havde skrevet denne kommentar i en af dine andre artikler, men den var vist lukket for at skrive flere. Så jeg bruger denne.

  Jeg kan se at du nogle gange afholder konkurrencer hvor man kan vinde bøger samt andre fede præmier. Jeg ejer hjemmesiden: konkurrencer-magasinet.dk og vil gerne indgå i et samarbejde med dig. Næste gang du afholder en konkurrence, jamen så kan jeg også reklamere med den på min side med link til din hjemmeside samt blogs. På den måde kommer dine konkurrencer ud til flere. Hvad siger du til det?

  Mvh. Alexander

  1. Hej Alexander.

   Tak for din besked.
   Jeg skal nok overveje dig, næste gang jeg sætter en konkurrence igang 🙂

   Mvh. Mie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.