Sif Jakobs øreringe

11-

(Sponsoreret indlæg)

Jeg er, som sagt tidligere, rigtig glad for smykker. Et smykkemærke som jeg synes rigtig godt om, det er bl.a. Sif Jakobs. Det er bestemt rigtig smukke kvalitetsmykker, som også er en god julegaveidé. Jeg er selv lige gået i julegavetanker og er godt igang med min egen ønskeliste. Jeg har selvfølgelig også smykker på min ønskeliste.

Jeg har 3 personer, som jeg skal købe adventgaver til. Dem er jeg i fuld gang med, de skal alle selvfølgelig nå frem inden d. 29 november, som jo er 1. søndag i advent. Det betyder også, at jeg selv får adventgaver fra 3 personer, så det glæder jeg mig da til. Det gør søndagene i julen lidt hyggeligere.

Er du interesseret i Sif Jakobs øreringe, så kan du se mange fine lige her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.