Nye smukke ringe fra Chanti

Jeg elsker at gå med smykker, og specielt ringe er jeg rigtig glad for. Jeg har fornyligt modtaget to rigtig smukke ringe, som begge er fra smykkehjemmesiden Chanti.dk. Jeg har handlet der i mange år faktisk, og jeg har altid været rigtig glad for deres smykker.

Den første af mine nye ringe, er fra mærket Mille Rubow.

1-

2-

Den anden ring er fra mærket Julie Sandlau. Dette mærke er faktisk et af mine yndlings smykkemærker. Jeg elsker virkelig deres stil og design – rigtig enkelt & stilfuldt.

3-

4-

Jeg er helt vild med begge mine nye ringe!

Går du og overvejer at ønske dig smykker til jul (eller give det i gave til andre), så kan jeg hvertfald godt anbefale Chanti.dk. De har altid et stort udvalg af fine smykker samt hurtig levering – og skal et smykke nu byttes alligevel, så kan man gøre det fra d. 24 december til d. 10 januar 2016. Det er ikke helt for tidligt at tænke på julegaver eller adventgaver 🙂

2543-

(Sponsoreret indlæg)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.