15 % rabat til beautysiden Lookfoxy.dk

2-

1-

(Sponsoreret indlæg)

Nu nærmer jul sig snart, og inden da så skal jeg have fundet ud af, hvad jeg ønsker mig. Bl.a. har jeg i et stykke tid nu rigtig gerne ville have et krøllejern, jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at bestille et endnu. Så nu kan jeg lige så godt skrive det på ønskesedlen til jul.

Resten på billederne her ovenover er også bare små skønne ting, som er dejlige at få. En tørshampoo, metallic tattoos, afslappende øjenmaske, pedicure sæt osv. Det er skønt med lidt forkælelse.

– Ønsker du dig også lidt beauty produkter til jul? Hvis ja, hvilke? 😉

Til sidst vil jeg gerne forkæle mine læsere med en rabatkode på hele 15% til beautyhjemmesiden Lookfoxy.dk. Alle produkterne ovenover er bl.a. fundet derinde. Faktisk er priserne rigtig lave derinde i forvejen, men selvfølgelig bliver det hele jo så endnu billigere med en rabatkode på 15%, og de har selvfølgelig rigtig mange varer indenfor beauty. Du kan selv se deres varer lige her. Rabatkoden er: beauty15

Happy shopping!

Reklamer

4 thoughts on “15 % rabat til beautysiden Lookfoxy.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.