Skytsengle smykker

11-

(Sponsoreret indlæg)

Som den faste læser nok har bemærket, så elsker jeg virkelig smykker. Men som ikke mange ved, så har jeg også et eller andet med engle. Jeg har en lille samling herhjemme af englefigurer. Jeg elsker dem, og for mig giver de mig tryghed.

Jeg har fundet en hjemmeside som sælger skytsengle smykker. En skytsengel er en engel, som har fået til opgave at varetage beskyttelse af én. Jeg vil elske at eje et smykke med en skytengel. Jeg kan godt lide tanken om at føle den ekstra tryghed ved at have det som et smykke på mig. Er du også vild med engle smykker, så kan du se udvalget her.

❤ ❤ ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.