Bogbloggertræf 2015

Her for nogle weekender siden, da var jeg med til #Bogbloggertræf2015 i Aalborg. Det var en rigtig hyggelig dag i selskab med andre bogglade ligesom jeg. Der var en del overraskelser, boggaver til os, lækre kager og meget mere.

Nadia Plesner var bl.a. forbi for at snakke lidt om sin bog Simple Living, samt Carina Evytt var forbi for at snakke lidt om hvordan hun blev den forfatter, som hun er idag. Selvfølgelig blev der også signeret lidt bøger efterfølgende 😉

Det var en super hyggelig weekend i Aalborg. Bøgerne var dog liiiidt tunge at transportere tilbage til Søborg 😉 hehe. Men det gik. Skøn weekend, og skønne bøger. Jeg vil en anden dag vise bøgerne, som vi fik.

Her til sidst vil jeg takke alle dem, som har været med til at Bogbloggertræf2015 blev en skøn dag: DreamLittEgoLibrisForlaget FacetForlaget IrisForlaget PunktumGads forlagGyldendalHr. FerdinandJentasLindhardt & RinghofModtrykMofiboOsumaPeople’s PressPlusbogPolitikens ForlagRosinante & Co.TellerupTurbineUlven og uglenAlvildaBook Eaters ConventionChristina IngerslevSaxoVild med ORD og til sidst Auto og møbelpolstring v/Børge Jensen.

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

2 thoughts on “Bogbloggertræf 2015

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.