Nye træningssko fra Nike

6-

Thi hi. Jeg er gået lidt i fitness-mode lige for tiden. Jeg har meldt mig ind i Fitness World igen. Denne gang håber jeg at jeg kan være medlem læænge 😉 Og så har jeg købt yoga måtte, proteinpulver, håndvægte, kettlebell osv. Selvfølgelig også lige lidt nyt fitness tøj – det hjælper altid lidt på motivationen.

I dette indlæg vil jeg vise mine nye træningssko fra Nike. De er såå lækre!! Og så er farven lige mig 😀 ❤

Jeg ligner dog stadig en hval i fitnesscentret, men nu bare med god samvittighed resten af dagen alligevel. Just do it.

1-

2-

3-

4-

5-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.